Mirë se vini në Strophanthus e.V.

Ndihmoni zemrën tuaj. Ilaçi natyral strophanthin, ose ouabain, siç quhet shpesh në literaturën angleze, ndihmon një zemër të stresuar dhe të sëmurë. Ai e stabilizon atë dhe na mban në formë dhe të shëndetshëm. Është një skandal që mjekësia moderne do ta harrojë këtë kurë të mrekullueshme! Qëllimi ynë është të ruajmë strofantinën për brezat e ardhshëm.