Mirë se vini në Strophanthus e.V.

Ndihmoni zemrën tuaj. Ilaçi natyral strophanthin, ose ouabain, siç quhet shpesh në literaturën angleze, ndihmon një zemër të stresuar dhe të sëmurë. Ai e stabilizon atë dhe na mban në formë dhe të shëndetshëm. Është një skandal që mjekësia moderne do ta harrojë këtë kurë të mrekullueshme! Qëllimi ynë është të ruajmë strofantinën për brezat e ardhshëm.

Über Strophanthin

Über Strophanthin finden Sie hier alles, was der Strophanthus e.V. als Rettungsverein für Strohanthin zusammengetragen hat. Klicken Sie sich oben durchs Menü, dort finden Sie jede Menge Informationen über diesen wunderbaren Antistress- und Herzwirkstoff.Zum Beispiel was ist Strophanthin eigentlich oder Erfahrungen.